Kunst & Kunsthåndværk

Guldsmeden fra langeland

Mads Adam Heindorf er nutidens alkymist. Han mestrer den ædle kunst at omsætte vores dyrebare indre til smykker af høj karat. Et smykke fra Mads Heindorf er et håndlavet symbol på det, der er vigtigst for den enkelte. 

For at understrege det individuelle i værkerne omsmelter værkstedet ofte kundens eget guld og sølv til nye smykker med gammel historie. Mere personligt kan det ikke blive.

Vi har en skiftende udstilling af værker i sølv, der kan ses af Sukkerfabrikkens gæster. 

Det er desuden muligt at mødes med guldsmeden efter aftale. Han kan kontaktes via telefon +45 20202191 og e-mail info@heindorf.dk

Gallerie Rasmus

Gallerie Rasmus Odense har eksisteret siden 1990. 

Vi har en meget klar kunstpolitik hos Gallerie Rasmus. Siden 1990 har vi vist ind- og udenlandsk kunst som ikke afspejler sig i tidens trends, men udelukkende i vores egen interesser og mening for god kunst.

Vi bryder os ikke om, at låse os til en betsemt type kunst. For os er det væsentlige, at der er tale om god kunst. Hvorvidt kunstværkerne er nonfigurative eller figurative, heftige eller stille, alvorlige eller humoristiske og så videre, er for os underordnet.

Vi har en skiftende udstilling af værker fra Gallerie Rasmus på Sukkerfabrikken.

Jette Søgaard H

Jette Søgaard H er født i København i 1958 og har boet på Langeland siden 1991.
 
Drivtømmer, vindueskarme og andet brugbart materiale bliver til ”katte-karme” og ”husikoner” m.m.
 
”Jeg tilstræber gerne det uskyldige og det umiddelbare i både arbejdsprocessen og i det færdige udtryk. Folk skal helst kunne digte videre, så det giver dem noget der, hvor de er i deres liv”, fortæller Jette Søgaard H.
 
På Sukkerfabrikken kan du se skiftende værker af Jette Søgaard H udstillet.
 
 

Sukkerfabrikken


Log in with your credentials

Forgot your details?