Behandlere, undervisere og terapeuter

Vi har en række dygtige behandlere og undervisere tilknyttet Sukkerfabrikken, der kan bookes i forbindelse med ophold og retreats på stedet. 

Siden her er lavet som en service for vores kunder. Som inspiration og en hjælp til at skabe kontakten med mennesker der er vant til at komme på stedet.  

Sukkerfabrikken tager intet gebyr i forbindelse med bookinger. Derfor aftales alt omkring forespørgsler, bookinger, priser og anden praktisk info, direkte med den enkelte person. 

Alison Montebello

Maasage, Yoga Nidra, Reiki

Experience intuitive massage that brings clarity out from the soul. I have been practicing various forms of massage professionally since 2013...

Vis mere...

Birgitte Flensholt

Kostkonsulent og forfatter

Mad med hjertet, mad med nærvær, mad med velsmag og skønhed, mad med næring – det laver jeg.

Vis mere...

Catherine Daverne

Meditation & mindfulness energi, fokus, nærvær

”Det ligger mit hjerte nært at bidrage, hvor jeg kan, med inspiration og værktøjer til regenerativ livsstil, mental sundhed og sansende kommunikation."

Vis mere...

Cornelia Reinholz

Naturterapi til dyr og mennesker

Min intension er at bringe dig tilbage til den enkelthed, naturlighed og lethed der fører til et sundere og lykkeligere liv. Enkelt – Naturligt – Sundt

Vis mere...

Dorte Falch

Arbejde med mennesker i udfordrende livssituationer

Jeg fattede hurtigt særligt interesse for det se det enkelte menneske i en sammenhæng med sine relationer herunder familien/ kærlighed og øvrige sociale relationer.

Vis mere...

Jette Holm

Terapi der virker

Bannerfører for Det Holistiske og Spirituelle Danmark. 40 års erfaring baner vejen for hurtige resultater.

Vis mere...

Lisa Lawrie

Sexolog og parterapeut

Hendes niche er formidling og hun afholder workshops som Sacred Space, kvindegruppeforløb, retreats, medstifter af BEVIDST...

Vis mere...
 

Sukkerfabrikken


Log in with your credentials

Forgot your details?