Arrangementer

En hyggelig ramme

Hvad enten I planlægger jeres kommende fødselsdag, konfirmation, bryllup eller blot ønsker at samle familie fra nær og fjern, så er sukkerfabrikken det oplagte valg midt i den dejlige Langelandske natur.

Hos os gør vi en dyd ud af at skabe rammerne, som gør jeres arrangement til en uforglemmelige oplevelse. Vi brænder for økologi, bæredygtighed og tilfredse gæster.

I vores skønne park og vores historiske lokaler kan der dækkes op til små og store arrangementer og vores unikke værelser giver mulighed for overnatning. 

Vi kan levere alt fra lækkert hjemmelavet økologisk mad og drikke, dække op til festligheden og vi har anbefalinger til både fotografer, musikere, guldsmede – ja, det er kun fantasien, som sætter grænsen for en uforglemmelig oplevelse. 

Salen indenfor er på 60 m2, hvor der kan sidde op til 60 personer. 

Vi har desuden et stort flot 12kantet festtelt på 117 m2, der matcher den historiske stil og kan stilles op i parken. Her kan sidde op til 100 personer. 

Vores hyggelige værelser giver mulighed for overnatning til 20 personer i huset her, samt hos Ladegaard (20 senge), Taffeldækkerhuset (10 senge) og musikanterhuset (6 senge) som alle ligger lige på den anden side af gårdspladsen. I alt op til 56 sengepladser. Byen byder desuden på flere forskellige overnatningssteder, som vi samarbejder med. 

Vi ser frem til at forkæle jer og skabe de perfekte rammer for jeres næste festlige begivenhed.

Vi kan kontaktes på tlf. +45 28 45 24 62 eller på mail info@sukkerfabrikken.dk

 

Sukkerfabrikken


Log in with your credentials

Forgot your details?