Anbefalinger

Anbefalinger

Se mere på:

Facebook

Google

Trine og Sukkerfabrikken er et super fint sted som har indtænkt økologi og bæredygtighed i deres koncept, længe før disse begreber blev noget man skulle forholde sig til. Sukkerfabrikken har været foregangssted for økologi på Langeland og vel i hele det sydfynske øhav. Prøv det selv og bliv positiv overrasket.
– Preben Johansen,  Turist- og Erhvervsforeningen Langeland.

Vidunderligt sted og Top service. Hvis du vil opleve et smukt sted, hvor du enten kan holde din næste fest, et weekendkursus eller bare blive forkælet, skulle du prøve at tage ned til Langeland og besøge den gamle Sukkerfabrik i Tranekær.
– Anne Mejding

Mere hjemligt end derhjemme. Jeg var på weekend på Sukkerfabrikken og havde et fabelagtigt ophold. Værtinden Trine opvartede os i alle ender og kanter med sin vidunderlige hjemmelavede mad. Hun diskede op med økologiske specialiteter, hjemmebagt brød og meget mere. 
– Klaus

Flot natur med lækker mad. Der er bare så meget ro både indenfor og udendørs på terrassen og i den flotte naturhave. Og maden er enkel, lækker og økologisk. Specielt morgen brunch er lækker.
– Anne Grete

Vi har haft tre overnatninger på Sukkerfabrikken. Morgenmaden var skøn (og der tages hensyn til allergener), værelserne og omgivelserne er flotte, og Trine sørger for at man føler sig hjemme. Kæmpe anbefaling her fra. 
– Monique

Fantastisk sted med en fantastisk sød værtinde. Trine giver god stemning i stille omgivelser nær Tranekær slot og de flotte Medicinhaver. Maden er sammensat af økologiske råvarer, veltillavet og med et lille tvist. Så skønt.

Tag ophold på Sukkerfabrikken i Tranekær, nyd de stille stunder med kig til blodbøgen ..nyd stilheden.

Større gæstfrihed findes ikke ..tak , tak Trine for en skøn oplevelse.
– Jette

 

Vi boede på Sukkerfabrikken og havde 2 overnatninger. Fantastisk sted – vi følte os straks hjemme og meget velkommen. Lækker morgenmad med hjemmebagte boller og super lækker mad i cafeen. Bestemt et sted der varmt kan anbefales og de smukkeste omgivelser. Vi vil meget gerne besøge stedet igen

– Pia Maria 

 

Sukkerfabrikken er så skøn en oase. Stedet er så smukt og enkelt indrettet og Trine er en fantastisk værtinde ,der laver den dejligste mad. Det skønne sted er så velegnet til mine mindfulness retræter. Kan på det varmeste anbefales. ❤️

– Dorte Falch

 

Sukkerfabrikken


Log in with your credentials

Forgot your details?